Miért tértem át a Foreveres termékekre?

Az egészségünk, mint annyi más, csak akkor lesz értékes, ha épp hiányától szenvedünk. 2017 ben édesapámnál daganatos betegséget állapítottak meg. A pánik sokadik hullámával ismét doktor barátomnál kötöttem ki. Elsoroltam neki a pánik első pár hullámában talált inókat, melyeket az Internetről szereztem. Hosszas eszmecsere után arra jutottunk, hogy a szokásos nyugati orvoslásban bevált szikés-kemós utat kell bejárni. Ma már vannak olyan anyagok, amelyek fel tudják erősíteni műtét előtt a szervezetet. Amire nagyon nagy szükség volt.

Édesapám ugyan is ekkora szó szerint árnyéka volt önmagának. A 160pár centi magasságához a 65kg os versenysúlyt találta ő ideálisnak, amitől max pörköltes-süteményes napokon tért el felfelé a 70 irányába. A pontos diagnosztizálás időpontjára 48kg maradt.

Három dolog kellett, hogy ez a folyamat visszaforduljon. A saját akaratereje, a család támogatása és a megfelelő anyagok szervezetbe juttatása. Ez utóbbi magába foglalja a káros anyag bevitel csökkentését, egészségesebb ételek fogyasztását és a táplálék kiegészítőket. Ezek hatására a pár hónappal későbbi műtétre már közel 60kg os testsúllyal érkezett.

Miközben az ő étrendjével foglalkoztam én is áttértem ezen kiegészítőkre. Először csak, azért, hogy láthassa, hogy én is azokat szedem. Így együtt szedtük a szar bogyókat, ami ugye a közös ellenség pusztítására kihegyezett bajtársiasságra is utalhatna :)

Később, amikor elfogyott a Foreveres vitaminom, újra a közforgalomban kaphatóakra tértem vissza és akkor vettem észre az igazi különbséget.